ΕΠΣ Θράκης: Γήπεδο… βοσκοτόπι στα Παγούρια παρά τις υποσχέσεις λόγω εκλογών (+photos)

Μπορεί η Αναγέννηση Παγουρίων την τελευταία διετία να ανεβαίνει χρονο με το χρόνο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, ωστόσο είναι μια ομάδα που δεν έχει το δικό της γήπεδο εδω και σχεδον μια δεκαετία.

Το γήπεδο έχει γίνει ένας ωραίος βοσκότοπος με τα σκουριασμένα δοκάρια και τα τρύπια δίχτυα να θυμίζουν οτι κάποτε υπήρχε ένα γήπεδο στα Παγούρια και με τους κατοίκους το χωριού να μην θυμούνται καν που βρισκόταν το γήπεδο και σχεδόν να μην γνωρίζουν εαν υπάρχει ομάδα στο χωριό, που αγωνίζεται και τους παίκτες του ρόστερ.

Η Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια έχει περιπλανηθεί σε αρκετά γήπεδα μεταξύ των οποίων του Μεσοχωρίου, του Νέου Σιδηροχωρίου, της ΕΠΣ Θράκης και φέτος αυτό των Υφαντών.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Μεμέτ Μεμέτ κάτοικος του χωριού των Παγουρίων, η Αναγέννηση ιδρύθηκε το 1982 και ωστόσο δεν θυμάται πότε αγωνίστηκε για τελευταία φορά εκεί. Είναι κρίμα να μην έχει τον δικό της χώρο όπως όλες οι ομάδες και να περιφέρεται από χωριό σε χωριό σπαταλώντας ο πρόεδρος Χρήστος Σταθάκης άσκοπα αρκετά χρήματα, νοικιάζοντας γήπεδα για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Εαν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί είναι ζήτημα χρόνου το τέλος της Αναγέννησης, με αποκορύφωμα τις συνεχείς υποσχέσεις από τους υποψηφίους στον Δήμο Κομοτηνής και στην Περιφέρεια ελέω εκλογών, πώς το γήπεδο θα κατασκευαστεί.