Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το ThrakiSportS πραγματοποιεί και φέτος την καθιερωμένη πλέον ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος.

Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας γίνεται με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολο Κουτρουλό να μας υποδείξει τους κορυφαίους κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις του σαν ενωσιακός προπονητής σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσει την Μεικτή ΕΠΣ Ξάνθης σαν εκλέκτοράς της, με μόνο περιορισμό τη μη επιλογή ερασιτεχνών παικτών από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 13 προπονητών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS. Κάθε προπονητής ψηφίζει την κορυφαία κατά τη γνώμη του ενδεκάδα, με μόνη υποχρέωση να μην συμπεριλάβει παίκτες από την δική του ομάδα. Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του αναγνωστικού κοινού, θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία να δείτε την κορυφαία ενδεκάδα από κάθε προπονητή ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, εννοείτε ότι ψηφίζετε και εσείς, οι αναγνώστες του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις κεντρικούς μέσους (δυο χαφ ένα δεκάρι) και τρεις επιθετικούς (φορ και δυο εξτρεμ) θα διαλέγατε για την dream team της Ξάνθης;

Όπως προαναφέρθηκε, παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS συγκεντρώνει και τις ψήφους των 13 προπονητών των ισάριθμων ομάδων της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%, κάτι σαν την… Eurovision δηλαδή. Στο τέλος, το ThrakiSportS θα παρουσιάσει την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, μαζί με τους παίκτες που θα αποτελούσαν τους αναπληρωματικούς του πάγκου. Την Dream Team!

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…