Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Έβρου; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου το ThrakiSportS αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν και σας καλεί να βοηθήσετε στον σχηματισμό της.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων χρόνων που ακολουθήθηκε σε όλες τις ΕΠΣ της Θράκης, το ThrakiSportS μπαίνει στην διαδικασία να αναδείξει και φέτος την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τους Ενωσιακούς Προπονητές της ΕΠΣ Έβρου Γιώργο Αραμπατζή και Τάκη Λαμπίδη να μας υποδείξουν τους κορυφαίους κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις τους σαν ενωσιακοί προπονητές σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσουν την Μεικτή ΕΠΣ Έβρου σαν εκλέκτορές της. Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 11 προπονητών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή για τις επόμενες τρεις ημέρες, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Έβρου την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις κεντρικούς μέσους (δυο χαφ, ένα δεκάρι) και τρεις επιθετικούς (φορ και δυο εξτρεμ) θα διαλέγατε για την dream team του Έβρου;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS συγκεντρώνει και τις ψήφους των 11 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει την κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, ενώ αυτόματα, ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ψήφους, θα εκλεγεί και ο MVP του πρωταθλήματος. Ανάλογη διαδικασία θα γίνει στην ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και στην ΕΠΣ Θράκης.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…