Πανελλήνιο Παίδων: Αφεντικό της Θράκης ο ΑΟΟ, νίκησε ξανά τον Εθνικό στον ημιτελικό των Ν. Μουδανιών και προκρίθηκε στο F4

Στον μεγάλο εβρίτικο εμφύλιο ανάμεσα στον ΑΟ Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη για την ημιτελική φάση του Α’ και Β’ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, ο ΑΟΟ επιβεβαίωσε την κυριαρχία του.

Οι πρωταθλητές της ΕΣΠΕΘΡ που είχαν νικήσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στο τοπικό πρωτάθλημα κατακτώντας τον τίτλο, επιβλήθηκαν με ανατροπή 3-1 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δείχνοντας ότι σε επίπεδο ακαδημιών αποτελούν ξανά το «αφεντικό» στον Έβρο και γενικά στην Θράκη.

O αγώνας ήταν συναρπαστικός ώστοσο τα παιδιά του Θοδωρή Χουσιδη και Μίλοραντ Κοβατς αν και ηττήθηκαν 20-25 στο πρωτο σετ, ισοφαρισαν 1-1 με 25-15 και εδειξαν ψυχραιμια στα υπολοιπα δυο σετ επικρατώντας με 25-20 και 26-24.

Ο ΑΟ Ορεστιάδας προκρίθηκε έτσι στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το φάιναλ φορ δηλαδή. Αναμένεται να αναδειχθούν οι άλλες τρεις ομάδες, ώστε η ΕΟΠΕ να ορίσει έδρα και ημερομηνίες διεξαγωγής.

Τα σετ: 3-1 (20-25, 25-15, 25-20, 26-24)