Διέψευσε συζητήσεις με Ξάνθη αλλά άνοιξε παράθυρο ερχομού του ο Ιορντανέσκου

Ο Έντι Ιορντανέσκου, ο οποίος ακούγεται έντονα για την Ξάνθη αλλά εσχάτως και για τον Ατρόμητο, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται σε επαφές με καμία ομάδα, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εξηγώντας κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα αναλάμβανε κάποια ομάδα.

Ο τεχνικός της Γκαζ Μετάν φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον ιδιοκτήτη της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ενώ βρίσκεται στα ραντάρ και ελληνικών ομάδων, όπως είναι ο Ατρόμητος και η Ξάνθη.

Ο 40χρονος προπονητής με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook διευκρίνισε πως δεν μιλάει στην παρούσα φάση με καμία ομάδα. Ωστόσο αίσθηση προκαλεί ότι επέλεξε να αναφερθεί στο τι θα συμβεί αν αποχωρήσει από την τωρινή του ομάδα, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας με όλους τους μνηστήρες που ακούγονται. Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν. Παραμένω προπονητής της Γκαζ Μετάν και ακολουθούν τέσσερα σημαντικά ματς πρωταθλήματος. Επίσης έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Η Γκαζ Μετάν αποτελεί προτεραιότητα για μένα, όμως εάν αποχωρήσω αυτό θα συνέβαινε μόνο εάν είχα τον απόλυτο έλεγχο του συλλόγου που θα αναλάμβανα, θα ήμουν σε ένα περιβάλλον που μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία, θα είχα υποστήριξη αλλά και προστασία της δουλειάς μου, αλλά και τον έλεγχο των αποδυτηρίων».