Τίμησε τους δευτεραθλητές Ελλάδας της Μεικτής Παίδων της ΕΠΣ ο δήμαρχος Ξάνθης (+photos)

Τους δευτεραθλητές Ελλάδας Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που μαζί με την αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου και τον αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Μιχάλη Λομβαρδέα τίμησαν την ΕΠΣ Ξάνθης, τον ενωσιακό τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό και τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οπως αναφέρει το δημοτικό ραδιόφωνο στην ιστοσελίδα του, αφού ο δήμαρχος συνεχάρη τους φιλοξενούμενούς του για την εξαιρετική τους πορεία και την επιτυχία τους, τόνισε την σημαντικότητα του κατορθώματος τους την οποία θα καταλάβουν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης και ο ενωσιακός τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός αρέλαβαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα απο τα χέρια δημάρχου και αντιδημάρχου.

Μαζί τους κατά την διάρκεια της τελετής ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Τριάντης και το μέλος Γιώργος Κερμενίδης που βρισκόταν στο πλευρό της Μεικτής Ομάδας σε όλη της την πορεία, όπως και ο υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, Στέλιος Γουναρίδης, που είχε διπλό λόγο παρουσίας καθώς ο γιος του είναι μέλος των δευτεραθλητών Ελλάδας.

O Δήμαρχος κάλεσε παίκτες, διοίκηση ΕΠΣ και γονείς να τον ακολουθήσουν στο μπαλκόνι του Δημαρχείου για αναμνηστικές φωτογραφίες, με τους νεαρούς παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά “ΞΑΝΘΗ” με δυνατή φωνή που ακούστηκε σε όλη την Κεντρική Πλατεία της πόλης.