Super League: Αναθέρμανση με Γέντρισεκ και… αποθέωση από τους φίλους της Ξάνθης

Ο Ερικ Γέντρισεκ με το τέλος του πρωταθλήματος είχε αναρτήσει στ social media μια ανάρτηση που απο πολλούς θεωρήθηκε ως αποχαιρετισμός προς την Ξάνθη και τον κόσμο της, μετά από δύο γεμάτες σεζόν.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τον Σλοβάκο, αφού μόλις την Τετάρτη υπήρξε επικοινωνία για ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκδήλωση των XanthiFans.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να τελειώσω στην Ξάνθη και να φύγω από την πόλη. Όπως βοήθησα εγώ την Ξάνθη, βοήθησε και η Ξάνθη εμένα. Σήμερα μου δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία να ανανεωθεί το συμβόλαιο με την Ξάνθη. Άρα υπάρχει περίπτωση να μείνω στην ομάδα», είπε εν μέσω αποθέωσης ο Γέντρισεκ.

«Δεν ήμουν σίγουρος, και εγώ σήμερα το έμαθα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», πρόσθεσε ο σλοβάκος επιθετικός, που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας τις δυο προηγούμενες σεζόν και έχει μπει στο τοπ13 των γκολτζήδων της ομάδας στην Super League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην πόλη σας και επειδή ξέρω ότι έχουν έρθει και άλλοι Σλοβάκοι στην πόλη σας όπως ο Γιανότσκο, θα είναι χαρά μου να παραμείνω εδώ και να συνεχίσω αν τα βρούμε για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα της Ξάνθης», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γέντρισεκ.