ΕΣΠΕΘΡ: Αλλαγή προπονητή στον πρωταθλητή Φοίνικα! Αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσουλκανάκης…

Ο πρωταθλητής του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Φοίνικας Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην αλλαγή του προπονητή του, μετά την αποτυχία της ανόδου στην Α2 Γυναικών.

Ο Γιώργος Ανδραβίζος αποτελεί προφανώς παρελθόν καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Δημήτρης Τσουλκανάκης θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Τσουλκανάκης έχει εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ πέρυσι ξεκίνησε ως βοηθός στην ΑΕ Κομοτηνής αλλά αποχώρησε λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ανακοινωσε ακόμα ότι καθηκοντα νέου εφόρου στο αγωνιστικό τμήμα αναλαμβάνει ο κ. Φωκιανός. Η ανακοίνωση των πρωταθλητών της ΕΣΠΕΘΡ αναφέρει:

«Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Δημήτρη ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗ. Ο Κος ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ είναι ο νέος προπονητής του γυναικείου τμήματος. Το Δ.Σ του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και πολλές πολλές νίκες με την ομάδα μας.

Σύντομα θα έχουμε και άλλες προσθήκες έκπληξη στο προπονητικό επιτελείο όπου μαζί με τον νέο έφορο Κο ΦΩΚΙΑΝΟ να πλαισιώσουν τον νέο προπονητή με μια ισχυρή ομάδα για να κάνουμε ένα βήμα ακόμη παραπάνω. Είμαστε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξανδρούπολης… Ελάτε στην οικογένεια μας… Συνεχίζουμε…»