Ο άρχοντας των… κυπέλλων! Έκανε το απόλυτο τρία στα τρία σε τελικούς ο «Μπάχα» και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες!!!

Άρχοντας των δαχτυλιδιών των τελικών των κυπέλλων αναδεικνύεται ο Νίκος Μπαχαριδης ο οποίος κατέκτησε το τρίτο κύπελλο Ερασιτεχνών ως προπονητής, έχοντας το απόλυτο.

Όταν φτάνει σε τελικό και είναι προπονητής σε μια από τις δύο φιναλίστ, τείνει πλέον να δημιουργήσει μια ξεχωριστή παράδοση.

Το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης που πανηγύρισε το απόγευμα της Τρίτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής ως προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου είναι το δεύτερο συνεχόμενο καθώς και πέρυσι ήταν προπονητής της Δόξας Προσκυνητών που νίκησε στον τελικό, πάλι με αντίπαλο την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Πέρα όμως από τα δυο αυτά Κύπελλα στην Ροδόπη, πριν έξι χρόνια και ενώ έκανε ουσιαστικά τα πρώτα του προπονητικά βήματα, είχε κατακτήσει ένα ακόμα Κύπελλο. Όχι στην Ροδόπη αλλά στον Έβρο. Ο Μπαχαρίδης ήταν ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου που αναδειχθηκε κυπελλούχος το 2013, με αντίπαλο την ΠΑΕ Ριζίων.

Αν προσθέσουμε και τα Κύπελλα της ΕΠΣ Θράκης που κατέκτησε το 2004 και το 2005 με τον Πανθρακικό, φτάνουμε αισίως τα τέσσερα συνολικά στο συγκεκριμένο θεσμό στην Ροδόπη και ένα στον Έβρο. Ωστόσο το ξεχωριστό επίτευγμα είναι αυτό το τρία στα τρία ως προπονητής.

Το επόμενο στοίχημα του «Μπαχα» είναι να κατακτήσει την ψήφο του κοινού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ως γνωστόν αποφάσισε να δοκιμαστεί και στον πολιτικό στίβο και δη αυτόν των εκλογών για την ανάδειξη του νέου περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης…