Οι αποδόσεις για Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τους μεγάλους Δήμους της Θράκης 10 μέρες πριν τις εκλογές

Δέκα ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανανεώθηκαν οι αποδόσεις που δίνουν διάφορες στοιχηματικές εταιρείες για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και στους Δήμους της περιοχής.

Στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ έχουμε ανακατατάξεις, αφού ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος αρχίζει να ξεχωρίζει ως φαβορί για επανεκλογή, με τον Χριστόδουλο Τοψίδη να είναι πλέον αουτσάιντερ. Μέχρι πριν λίγες μέρες οι δυο τους έδιναν τις ίδιες ακριβώς αποδόσεις, κάτι που σημαίνει ότι αρχίζει να σχηματίζεται ρεύμα υπέρ του Μέτιου στις στοιχηματικές, όπου το κριτήριο πέρα από τα γκάλοπ είναι και τα πονταρίσματα του κόσμου μέχρι στιγμής.

Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης με εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό παίζεται ο νυν δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης με τον Παύλο Μιχαηλίδη να φαίνεται να δίνει μάχη με τον Γιάννη Ζαμπούκη για την δεύτερη θέση. Στην Κομοτηνή έχουμε ανατροπή, με τον Γιάννη Γκαράνη να παίρνει πλέον προβάδισμα έναντι του Αντώνη Γραβάνη, που είχε εμφανιστεί ως φαβορί όταν είχαν δοθεί αποδόσεις για πρώτη φορά.

Δεν έχει προσφερθεί ακόμα για στοιχηματισμό ο Δήμος Ξάνθης και οι άλλοι δέκα μικρότεροι δήμοι του γεωγραφικού διαμερίσματος της Θράκης. Αναλυτικά: