Σκληρή διεκδίκηση από Ξάνθη και Ατρόμητο για τον Ιορντανέσκου μεταδίδουν ρουμανικά ΜΜΕ

Για νέες επαφές της Ξάνθης με τον Έντι Ιορντανέσκου κάνουν λόγο ρουμανικά δημοσιεύματα.

Ο 40χρονος τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Γκας Μεντάν και σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου, το όνομά του ακούγεται εκ νέου για να αντικαταστήσει τον Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης.

Υπενθυμίζεται ότι με την Ξάνθη ο Ιορντανέσου είχε διαπραγματευθεί και το καλοκαίρι του 2017 ως πιθανός διάδοχος του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από πρόταση και του τελευταίου όπως έλεγε το τότε ρεπορτάζ, αλλά προτιμήθηκε ο πιο φθηνός Ράσταβατς.

Ωστόσο τα νέα δημοσιεύματα στον ρουμανικό Τύπο αναφέρουν ότι η Ξάνθη δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ιορντανέσκου. Σύμφωνα με αυτά, ο Εντι Ιορντανέσου είναι στην λίστα και του Ατρομήτου, ο πάγκος του οποίου μένει κενός μετά το διαζύγιο με τον Κάναντι.

Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη πρόκληση για τον ρουμάνο τεχνικό λόγω και της παρουσίας του στο Europa League. Ωστόσο πάντα σύμφωνα με τους Ρουμάνους, η Ξάνθη παίζει πιο δυνατά, δεδομένης της παρουσίας επί τριετία σε αυτήν του Ραζβάν Λουτσέσκου και της εξέλιξης που είχε, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ρουμανικούς συλλόγους.