Επανασυστάθηκε η ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης χάρη στο φιλικό για τον μικρό Χρήστο στην Καβάλα

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο «Ανθή Καραγιάννη» ο φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη του 8χρονου Χρήστου Θεοδωρίδη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και άμεσα πρέπει να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη. 

Συμμετείχε η ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης, ο πρόεδρος της οποίας Μιχάλης Κακουλίδης ανέλαβε και την σχετική πρωτοβουλία ενώ αντίπαλός της ήταν η ομάδα των Δασκάλων Καβάλας ενισχυμένη από τους Μαλαμίδη, Θωμαϊδη, Παπαποστόλου και Χατζηκυριάκου του ΑΟΚ.

Διαιτητής ήταν ο Απόστολος Μουμτζάκης και βοηθοί του οι Χουλιάρας, Λεβεντόπουλος.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και μαθητές δημοτικών σχολείων της Καβάλας, ενώ όπως αναφέρει η “Πρωινή”, από όπου και οι εικόνες, κουπόνια- εισιτήρια ενίσχυσης θα διατίθενται σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δ. Καβάλας μέχρι τις 22 Μαϊου.

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ: Διαλεκτόπουλος, Νικολάου, Σουσαμλής, Γερομάρκος, Σάμιος, Μόσχου, Χατζηπαρασκευάς, Λυσαρίδης, Παπαποστόλου, Λεπίδας, Χατζηκυριάκου. Στην αποστολή και οι: Οικονομίδης, Μιχαηλίδης, Μυλωνίδης, Λεβεντόπουλος, Τσιάρας, Λαμπρής, Αραμπατζής, Κρυστάλλης, Ψαρρά Σμαρώ.

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ: Θεοδωρίδης, Πολυμένης, Σταμπολής, Χατζόγλου, Πατσέας, Κόγιος, Πετρίδης, Γκέκας, Καραβέτης, Κακουλίδης, Κουβαλάκης.