Στα κλιμάκια της Εθνικής η προπονήτρια της Ροδόπης ’87 Βίκυ Περιβολοπούλου

Την πρόσκληση του ομοσπονδιακού προπονητή Αντώνη Πριόνα αποδέχθηκε η προπονήτρια της ομάδας Ροδόπη ’87 Βίκυ Περιβολοπούλου και βρέθηκε στο Βόλο το τριήμερο 1-3 Μαΐου.

Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στη πλατεία πανεπιστημίου, τουρνουά για την προεπιλογής κορασίδων, σεμινάρια με θέματα την ενδοοικογενειακή βία, την ισότητα των φύλων και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ηταν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις που έγιναν και εντάσσονται στο πρόγραμμα it’s a woman’s game το οποίο είναι εγκεκριμένο και χρηματοδοτείται από την UEFA, εκπονείται από την Τεχνική Επιτροπή και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της ΕΠΟ στο πλαίσιο του προγράμματος “Μπάλα παντού”.

Δέκα προπονήτριες από όλη τη χώρα, εξήντα κορίτσια ηλικίας Κ15, σύσσωμο το προπονητικό και ιατρικό team των εθνικών ομάδων, εκπρόσωποι της ΕΠΟ, οι τοπικές γυναικείες ομάδες, η ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο δήμος Βόλου με την συμμετοχή και την υποστήριξη τους έδειξαν ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και θα συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. Και ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και η Περιβολοπούλου.