Μονοήμερο καμπ τερματοφυλάκων για πρώτη φορά στην Ξάνθη

Για πρώτη φορά στην Ξάνθη διοργανώεται αυτό το καλοκαίρι καμπ τερματοφυλάκων. Σε αυτό θα διδάξουν όλοι ουσιαστικά οι προπονητές τερματοφυλάκων στην Ξάνθη.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ανέστης Καφετζόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Ηρακλή Ζυγού και θα διδάξει τα μυστικά της θέσης και την απαραίτητη τεχνική και τακτική μαζί με τους Μανώλη Μουστάκη του ΑΟ Βιστωνίδας και παλιότερα του ΑΟΞ, ο Στέλιος Μπούκας του Άρη Αβάτου, ο Ευγένιος Τζελέπης του Ορφέα Ξάνθβς και ο Νίκος Καλαϊτζής από τις ακαδημίες του ΑΟΞ.

Στο καμπ θα παραβρεθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων της επαγγελματικής ομάδας της Ξάνθης Αλέκος Μαλαδένης. Συμμετοχές γίνονται δεκτές όχι μόνο από τον Νομό Ξάνθης αλλά και από τους γειτονικούς νομούς, μέχρι και τις 22 Μαΐου, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για να τρέξουν μετά οι διαδικασίσες για το μονοήμερο καμπ, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου.

Το 1st Xanthi’s Goalkeepers Camp θα φιλοενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλή Ζυγού ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηλικίες των συμμετεχόντων αφορούν παίκτες γεννημένους από το 2000 ως το 2008, δηλαδή από 11 ως 19 ετών. Η αφίσα του τουρνουά, όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες και τα τηλέφωνα επικοινωνίας, είναι η ακόλουθη: