Γ’ Εθνική: Ο αντίπαλος του Λεύκιππου Ξάνθης στο μπαράζ για την πιθανή άνοδο

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στους ομίλους της Γ’ Εθνικής έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια στα μπαράζ που θα διεξαχθούν για να υπάρξει οριστική κατάταξη σε περίπτωση κενών για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Από τον Β’ Όμιλο Βορρά όπου μετείχαν οι τρεις ομάδες της Θράκης ως γνωστόν προβιβάζονται ο ΠΣ Ευκαρπίας και ο ΓΑΣ Κομοτηνή, που κατέκτησαν τις δυο πρώτες θέσεις. Στα μπαράζ πέρασαν ο τρίτος ΑΟ Πολυγύρου και ο τέταρτος Λεύκιππος Ξάνθης, που ισοβάθμησαν στους 42 βαθμούς.

Από τον Α’ Όμιλο Βορρά προβιβάζονται ως πρώτος ο ιστορικός ΠΑΣ Γιάννινα και ως δεύτερη η Δόξα Λευκάδος. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Πρωτέας Γρεβενών, που θα αντιμετωπίσει στο μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο τον Πολύγυρο για το ποιος θα είναι πρώτος επιλαχών και ποιος δεύτερος, για άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο τρίτος επιλαχών θα προκύψει από τον άλλο αγώνα μπαράζ ανάμεσα στους δυο τέταρτους. Εκεί όπου ο Λεύκιππος Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΣ Ιωαννίνων. Η νικήτρια ομάδα από αυτό το παιχνίδι θα είναι τρίτη επιλαχούσα, σε περίπτωση που υπάρξουν κενά στις πιο πάνω κατηγορίες.