Έπαιξαν μπάλα στην Ξάνθη τιμώντας την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς (+photos)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ποντίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του ΑΟΞ μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Με διοργανωτή τον ποντιακό σύλλογο “Τραντέλλενες” πραγματοποιήθηκε το τουρνουά παλαιμάχων που είχε προγραμματιστεί στο οποίο μετείχαν και αρκετά μεγάλα ονόματα του παρελθόντος.

Ο Μάκης Τζάτζος ήταν αρχηγός για την ομάδα του ΑΟΞ αλλά δεν αγωνίστηκε παρά μόνο μίλησε στην εκδήλωση, σε αντίθεση με τους Φανουράκη, Μουστάκη, Γιοβανούδη, Γελαδάρη, Μπακάλογλου, Μαλαδένη, Κεχαγιά, Σουπιάδη, Σαμαρά, Μαραντά και άλλους που φόρεσαν σπορτέξ και την παλιά φανέλα της Skoda και έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Για την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Στέλιος Κατρακυλάκης, Ζήσης Τσέκος, Γιάννης Δημητριάδης και ο Χάρης Παππάς. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ στην κατάταξη πρώτος αναδείχθηκε ο Απόλλων που νίκησε με 2-0 τους “Τραντέλλενες” ενώ ο ΑΟΞ τους νίκησε με 1-0. Διαιτητές ήταν οι Τζεβελεκίδης, Σπάρταλης και Ξυνός της ΕΠΣ Ξάνθης. Δείτε ορισμένες φωτογραφίες του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γιωργος Τριαντης, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, άτομα στέκονται, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, στάδιο, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν