Football League: Δεν τα κατάφερε η Κέρκυρα του Πάρη Γκασίδη στον τελικό των νέων κόντρα στον Ηρακλή (+photos)

Την ώρα που ο Ηρακλής βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, αγωνιστικά και διοικητικά, η ομάδα Νέων του έδειξε ότι υπάρχει μέλλον καθώς η Κ19 του Γηραιού επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας στον τελικό του Εβρίτη Πάρη Γκασίδη πρωταθλήματος Νέων της Football League, που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου.

Οι Κερκυραίοι μπορούν κάλλιστα να τα έχουν με την τύχη τους, αφού, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σαφώς ανώτεροι και πολλοί πιο επικίνδυνοι από τον ιστορικό αντίπαλό τους.

Ο Βλάχος ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς για τους Φαίακες στο πρώτο πεντάλεπτο, και λίγο αργότερα, ο Ηρακλής στην πρώτη δική του στιγμή, μπόρεσε να σκοράρει με τον Μακρή στο 6′.

Η ομάδα των Χριστοφοράκη-Μοναστηριώτη ωστόσο δεν πτοήθηκε, και άμεσα, απείλησε με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Τσάνη, που σταμάτησε στο δοκάρι του Γηραιού. Εντέλει, η δικαίωση για τους Κερκυραίους ήρθε στο 16’, με καταπληκτικό τακουνάκι του Τσάνη, που πρόλαβε όλη την άμυνα των Θεσσαλονικέων.

Στην επανάληψη,τα δεδομένα άλλαξαν στο 47ο λεπτό, όταν Γκίτσης και Παγκράτης δεν συνεννοήθηκαν σωστά, με συνέπεια, να κλέψει τη μπάλα ο Μακρής και να δώσει νέο προβάδισμα για τους Μπλε.

Ο πρωην χαφ ΑΕ Διδυμοτείχου και Πανθρακικού Γκασίδης (νούμερο 10) ξεκινησε και πάλι βασικός ήταν καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε και αντικατασταθηκε στο 70′ για λόγους τακτικής ώστε ο προπονητής να κάνει περισσότερη επιθετική την ομάδα του που ήταν πίσω στο σκορ.