Συντονισμένη κίνηση για την αναβίωση του Πανθρακικού και την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια!!!

Εξελίξεις έχουμε τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας που θα καταφέρει να φέρει και πάλι τον Πανθρακικό στα μεγάλα σαλόνια.

Είναι κάτι που κυοφορείται έντονα τους τελευταίους μήνες από φίλους της ομάδας, παλιούς διοικητικούς παράγοντες αλλά και παλαίμαχους. Πήρε σάρκα και οστά μετά το Πάσχα, με την εντατικοποίηση των συζητήσεων αλλά και των συναντήσεων.

Στόχος να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα διεκδικήσει τη νέα χρονιά τον τίτλο στην ΕΠΣ Θράκης και σταδιακά την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Στις συναντήσεις του πυρήνα της ομάδας με παράγοντες της πόλης της Κομοτηνής, όλοι έχουν εκφράσει την θέληση να στηρίξουν την όλη προσπάθεια, κατανοώντας ότι το brand Πανθρακικός είναι πολύ μεγάλο και είναι προς το συμφέρον όλων να είναι ενεργό και δυνατό.

Κομβικό ρόλο σε αυτήν την ομάδα λέγεται ότι έχει ο Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου, παλιός διοικητικός παράγοντας της ομάδας (από αυτούς που βοήθησαν όσο ελάχιστοι για να φύγει και προ 15ετίας από τα τοπικά πρωταθλήματα και να ανέβει σταδιακά προς την Super League).

Ο Χατζηκωνσταντίνου την περασμένη σεζόν βοήθησε ως γενικός αρχηγός τον ΠΑΟΚ Κοσμίου αλλά πριν μερικές εβδομάδες, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή από την ομάδα και ήδη το πρωί της Κυριακής έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο facebook.

H ανάρτηση έχει ως εξής:

Επιστροφή στο σπίτι…
Τώρα είναι πιο εύκολα από τότε..
Στόχοι οι ίδιοι με τοτε..
Να φύγει ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ από αυτές τις κατηγορίες και να γεμίσει το γήπεδο…
Όλα θα γίνουν όπως πρέπει
Μείνετε ενωμένοι και συντονισμένοι✍️⚽