Παρά τι ευκαιρίες δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Η Κ-19 του ΑΟ Ξάνθης το πρωινό του Σαββάτου στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League φιλοξενήθηκε στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» γνωρίζοντας την ήττα.

Οι γηπεδούχοι που είχαν κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα προηγήθηκαν στο 45-2′ με πέναλτι κάνοντας το 1-0 ενώ ο ΑΟ Ξάνθης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο με το πέναλτι του Σουλεϊμάν στο 53′. Το τελικό 2-1 έγινε με προβολή στο 70′ κι αφού προηγήθηκε σύγχυση στην άμυνα της ξανθιώτικης ομάδας.

Μία ομάδα που είχε πάντως τις μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα όταν στο 1ο λεπτό ο Σουλεϊμάν έχασε ευκαιρία στο τετ α τετ, στο 55′ με την προσπάθεια του Γιανναράκη που έδιωξαν εξ επαφής οι γηπεδούχοι αλλά κι αυτή του Φροσύνη λίγες στιγμές μετά το 2-1.

Ο ΑΟ Ξάνθης μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών συγκέντρωσε 42 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας αλλά υπάρχουν ακόμη αγωνιστικές εκκρεμότητες που μπορούν να επηρεάσουν την τελική του κατάταξη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Ειρήνη Πίγγιου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους κ.κ. Τζίκα – Οντο της ΕΠΣ Αθηνών.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τασίδης, Τσιτσεκίδης, Τριανταφύλλου, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Γράβας (65′ λ. τρ. Μολώνης), Φροσύνης (71′ Παχούμης), Σουλεϊμάν, Τσιλιγγίρης (85′ Μαρκοσιάν), Φάκκης.