Η «ηδονή» Ανδρεάδη για τη νέα κούπα «με την ομάδα της καρδιάς του» και η αφιέρωση «στη γυναίκα της καρδιάς του»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου για τον ίδιο πρωταθλήματος και σε δηλώσεις του στον Στέφανο Λεμονίδη για το «Φως» έκανε ιδιαίτερες αφιερώσεις.

«To τρόπαιο το αφιερώνω στη γυναίκα μου, τη Μπίμπι Γκλιγκόριβιτς. Χάρη σε αυτήν αναγεννήθηκα και παίζω σαν νέος. Της οφείλω πολλά και θέλω να συνεχίσω και τη νέα χρόνια στον Ολυμπιακό. Μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, είχα πει να μην στεναχωριέται ο κόσμος γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά και αποτελείται από πάρα πολύ καλούς παίκτες».

Και πρόσθεσε: «Αυτό οφείλεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο Μιχάλη Κουντούρη τους δυο προέδρους του συλλόγου, που πάντα κάνουν την υπέρβαση και φέρνουν πάρα πολύ καλούς ξένους παίκτες. Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ φέρνει κατά την άποψή μου μέτριους, με αποτέλεσμα να παίρνουμε τα πρωταθλήματα. Η νίκη για μένα είναι ηδονή το πήρα με την ομάδα της καρδιάς μου. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν η οποία πιστεύω ότι είναι επιτυχημένη».

Ο Στέφανος Λεμονίδης στο άρθρο του στο “Φως” προσθέτει ότι η Mπίμπι Γκλιγκόρβιτς υπήρξε σπουδαία πασαδόρος, ήταν αρχηγός της Κροατίας, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Άρη, της Ηλιούπολης και έκανε διεθνή καριέρα. Εντός του επόμενου μήνα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της εκκλησίας.