Προβλέψτε το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και κερδίστε φανέλα του ΑΟΞ, άλμπουμ Panini και έκπτωση Joma

H ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης πλησιάζει και το ThrakiSportS συνεχίζει τους διαγωνισμούς του, καλώντας σας να προβλέψετε τον φετινό κυπελλούχο και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Την προσεχή Τρίτη 14 Μαΐου, ανήμερα των Ελευθερίων και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στις δύο κορυφαίες αυτήν την περίοδο ομάδες της Ροδόπης, την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που βρίσκονται άλλωστε στην 2η και την 1η θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ως εκείνη την ώρα έχετε την ευκαιρία να προβλέψετε το αποτέλεσμα και εφόσον το πετύχετε, να κερδίσετε. Και όπως συνέβη και με τους προηγούμενους διαγωνισμούς σε ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Έβρου, κερδίζετε ΟΛΟΙ (τα δώρα και στους άλλους δυο διαγωνισμούς θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση και αυτού).

Τι κερδίζετε;

Ο πρώτος νικητής μια φανέλα φετινή του ΑΟΞ, της μοναδικής επαγγελματικής ομάδας της Θράκης δηλαδή (τι καλά που θα ήταν να είχαμε ακόμα και τον Πανθρακικό), προσφορά της εταιρείας αθλητικής ένδυσης Joma που ντύνει την ομάδα της Ξάνθης αλλά και δεκάδες άλλες ομάδες και ακαδημίες σε όλο τον κόσμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για panini fifa 365 thrakisports

Ο δεύτερος νικητής κερδίζει, όπως κάναμε και με τον Έβρο και με την ξάνθη, ένα φετινό άλμπουμ Panini Fifa 365 μαζί με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε. Το φετινό πολυτελές άλμπουμ είναι 64 σελίδων και σε αυτό περιλαμβάνονται και τρεις ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα και όλοι όσοι προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα στον τελικό Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου θα κερδίσουν από ένα κουπόνι γενναίας έκπτωσης 50% από την καινούρια συλλογή του e-shop της Joma (για όλα τα ήδη εκτός προϊόντων outlet), με δυνατότητα να εξαργυρωθεί οποτεδήποτε θελήσουν εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού και το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν νέοι διαγωνισμοί που ελπίζουμε να σας αρέσουν, ενώ θυμίζουμε ότι πάντα τρέχει και το ThrakiSportS Champions League Predictor Game (φτάσαμε και εκεί στον τελικό) και ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις για το προσεχές διάστημα. Για να λάβετε μέρος ωστόσο στον παρόντα διαγωνισμό αρκεί να κάνετε τα ακόλουθα βήματα:

1ον) Like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook (αν δεν έχετε κάνει ήδη)

2ον) Like στην σελίδα της Joma στο Facebook (επίσης αν δεν έχετε κάνει ήδη)

3ον) Like στην επίσημη σελίδα της ελληνικής Panini στο Facebook (επίσης αν δεν έχετε κάνει ήδη)

4ον) Like και δημόσια κοινοποίηση (share) της συγκεκριμένης ανάρτησης του διαγωνισμού από το προσωπικό σας προφίλ στο facebook

5ον) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού, με το οποίο θα προβλέπετε ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το κύπελλο και με ποιο αποτέλεσμα. Προσοχή, μας ενδιαφέρει σκορ στην κανονική διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα (σε περίπτωση που ο τελικός κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι θα πρέπει δηλαδή να αναφέρετε ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά να μας έχετε προβλέψει ποιος θα κατακτήσει το κύπελλο). Ως γηπεδούχος θεωρείται η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ως φιλοξενούμενος ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, συνεπώς άνευ άλλης διευκρίνισης στις απαντήσεις σας, αν κάποιος γράψει 1-0 θεωρούμε ότι προβλέπει νίκη του Σιδηροχωρίου με 1-0 και αν γράψει 0-1 θεωρούμε ότι προβλέπει νίκη του Ιάσμου με 0-1.

Κάθε ένας μπορεί από κάθε προφίλ που διαθέτει να κάνει μόνο μία πρόβλεψη. Και μην καθυστερήσετε, γιατί όσο νωρίτερα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε εφόσον κάνετε σωστή πρόβλεψη. Καλή επιτυχία…