Ο μικρός Βαγγέλης νίκησε τον καρκίνο και συναντήθηκε στην Αμερική με τον νονό του Πέτρο Πολυχρονίδη!

Τεράστια συγκίνηση για τον συμπατριώτη μας τηλεπαρουσιαστή του “Τροχού της Τύχης” Πέτρο Πολυχρονίδη, αφού στο ταξίδι που έκανε αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους, συνάντησε το βαφτιστήρι του, τον μικρό Βαγγέλη Ελευθεριάδη επίσης από τον Έβρο, που κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο.

Οπως αναφέρει το evros-news: Ο Εβρίτης παρουσιαστής και αθλητικογράφος από τη Νέα Βύσσα, είχε ως γνωστόν κινήσει… γη και ουρανό πριν από 1,5 χρόνο, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονταν για τη μεταφορά και τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Αμερικής ώστε να νικήσει τον καρκίνο.

Τον Ιούνιο του 2017, μέσω της εφημερίδας “Espresso”, ο παρουσιαστής του «Τροχού της Tύχης» οργάνωσε φιλανθρωπική εκστρατεία και ο μικρός Βαγγελάκης ταξίδεψε τελικά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, καταφέρνοντας, όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο ο νονός του, να νικήσει την αρρώστια του.

«Ο Βαγγέλης βρίσκεται στην Αμερική, σε καλή κατάσταση και είναι καθαρός από τον καρκίνο. Έτσι λένε οι γιατροί. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει βγει από το νοσοκομείο. Ο Βαγγέλης είναι πλέον επτά χρονών και παρά τις δυσκολίες, το ανοσοποιητικό του σύστημα ανταποκρίθηκε. Είναι δυνατός για όλους τους Έλληνες», είχε πει ο παρουσιαστής με την μεγάλη καρδιά και ένα από τα καλύτερα παιδιά, στην εφημερίδα “espresso”.

Τότε είχε επίσης τονίσει, πως δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει το βαφτιστήρι του στην Ελλάδα για να το σφίξει στην αγκαλιά του, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, αφού τον συνάντησε στην Αμερική όπου βρέθηκε και μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε:

Ο Iron man μου. ✨✨✨ ✨✨✨
Σ ‘ αγαπώ 3.000 💚💚💚

Ο αγαπητός σε όλους Εβρίτης παρουσιαστής δεν σταμάτησε στις ευχαριστίες όταν έκανε δηλώσεις: «Ο Βαγγέλης δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί και των γονιών του, της Δήμητρας και του Στέλιου. Είναι παιδί όλων μας. Αυτό που έκανε η Espresso ξεκινώντας την προσπάυεια, απέδειξε τη δύναμη του Τύπου και πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα θέμα με αξιοπρέπεια και αγάπη. Ακόμη και τα 5 ευρώ που μπορεί να έδωσε κάθε ελληνική οικογένεια έδωσαν πνοή ζωής στον Βαγγέλη. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν, να σώσουμε όλοι μαζί και άλλα παιδιά, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ», είχε πει ο Πέτρος Πολυχρονίδης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Πολυχρονίδης δημοσιοποίησε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο 7χρονος βαφτισιμιός του στις 12 Ιουνίου 2017 και υπήρξε τόσο τεράστια ανταπόκριση και κινητοποίηση του κόσμου, που μέχρι τις 17 του μήνα συγκεντρώθηκε το ποσό των 500.000 δολλαρίων. Μισό εκατομμύριο δηλαδή από την συγκινητική βοήθεια του κόσμου, ανάμεσα τους φυσικά και ολόκληρου του Έβρου που είχε ξεσηκωθεί συνεισφέροντας οικονομικά.