Γ’ Εθνική: Στην καλύτερη πεντάδα οι Νικολόπουλος, Μανδαλάκης και Χρήστου!

Για ακόμη μια εβδομάδα στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής είχαμε παίκτες από ομάδες της Θράκης ή με καταγωγή που διακρίθηκαν με τις ομάδες τους.

Έτσι στην καλύτερη πεντάδα της 25ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είχαμε 2 παίκτες από ομάδες της Ξάνθης στον 4ο όμιλο, τους συνήθεις Γιάννη Μανδαλάκη της Ασπίδας για 6η φορά και τον Φραντζέσκο Χρήστου του Λεύκιππου για 4η φορά, αλλά και στον 3ο όμιλο τον Ξανθιώτη γκαρντ Κώστα Νικολόπουλο για δεύτερη φορά της Δόξας Λευκάδας να την οδηγεί κοντά στην άνοδο.

Ολοκληρώθηκε η εικοστή πέμπτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με το Basketa.gr να σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής στους δύο ομίλους του Βορρά.

Δείτε εδώ την καλύτερη πεντάδα στους 2 ομίλους της Γ’ Εθνικής στο Βορρά και τις καλύτερες πεντάδες.

Κώστας Νικολόπουλος (Δόξα Λευκάδας): Ήταν σε τρομερή κατάσταση και η άμυνα του ΑΓΣΙ υπέφερε από τον ίδιο. Με 24 πόντους και 5 τρίποντα, «βομβάρδισε» το καλάθι των Ηπειρωτών από μακριά και οδήγησε τη Δόξα σε μια νίκη… σαν προπόνηση στο ένα εκ των ντέρμπι της αγωνιστικής, ακούγοντας και τα καλά νέα από τον ΠΑΣ για την άνοδο. Στο ματς, όπου χρειαζόταν, ο Κώστας Νικολόπουλος ήταν εκεί.

Γιάννης Μανδαλάκης (Ασπίδα Ξάνθης): Η ομάδα του έφτασε ξανά, χάρη στον ίδιο, να πιστεύει ακόμη και στην τετράδα, έστω κι αν δεν προλαβαίνει στο τέλος. Ο Έλληνας σκόρερ, πάντως, συνεχίζει το «σόου» του με τους 32 πόντους με δύο τρίποντα, κρατώντας τη ΔΕΚΑ σε περιπέτειες. Ο Γιάννης Μανδαλάκης, άλλωστε, αν βρει ρυθμό, δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Φραντζέσκος Χρήστου (Λεύκιππος Ξάνθης): Αυτός κι αν είναι… ασταμάτητος αυτή την χρονιά. Οι επιδόσεις του σε κάθε ματς είναι και πιο εντυπωσιακές, με «αποκορύφωμα» τους 29 πόντους με 5 τρίποντα, κάνοντας «πάρτι» με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κομοτηνή, για να πάρει ο Λεύκιππος ένα καθοριστικό αποτέλεσμα για την τετράδα. Εκτός αυτού, βρήκε και τον ηγέτη του στο πρόσωπο του Φραντζέσκου Χρήστου.