ΕΠΣ Θράκης: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 14 Μαΐου, ανήμερα των Ελευθερίων, με την τελετή να ξεκινά από τις 4.30 μ.μ. και τον αγώνα να αρχίζει στις 5 μ.μ. και γίνεται μεταξύ των άλλων για φιλανθρωπικό σκοπό, για ένα άτομο που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει ακόμη και την ψυχή του για το Ποδόσφαιρο και συνολικά τον Αθλητισμό του Νομού Ροδόπης.

Η συμβολική περισσότερο τιμή του εισιτηρίου θα είνι δύο ευρώ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί όπως και ο γενικός αρχηγός της Δόξας κ. Κατσαούνης που εκπροσωπούσε τον πρόεδρο κ. Τσουρπουδή, αλλά και ο πρόεδρος του Μέγας Αλέξανδρου κ. Ομέρ.

Στη συνέχεια μίλησαν οι προπονητές Σπύρος Κουτσογιάννης και Νίκος Μπαχαρίδης αντίστοιχα και οι αρχηγοί των ομάδων Λεφής και Γιαννακιτσίδης οι οποίοι μεταξύ των άλλων τόνισαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα προσφέρουν ωραίο θέαμα, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρόν γιατί το παιχνίδι γίνεται και για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Την συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του φετινού τελικού θα τιμηθεί η ομάδα παίδων της ΕΠΣ Θράκης που πριν 10 χρόνια κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί και το καθιερωμένο γεύμα από την ΕΠΣ Θράκης προς τους συμμετέχοντες.