Φιέστα τίτλου με την Ξάνθη για τον ΑΟΚ την Κυριακή στο Ανθή Καραγιάννη! Η επίσημη ανακοίνωση

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης μετά το τέλος του πρωταθλήματος με τον ΑΟΚ στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας θα αποτελέσει και την επίσημη φιέστα για τους Καβαλιώτες.

Σε αυτόν τον αγώνα θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου στον ΑΟΚ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής και την άνοδο στην Football League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη».  

Η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης παράλληλα με βραβεύσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που θα βραβευθούν θα είναι και ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει η κλήρωση για το  Toyota Aygo που δεν βρέθηκε ο τυχερός στην προηγούμενη κλήρωση που είχε γίνει στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Θα υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο των 5 ευρώ ενώ ο ΑΟΚ προσκαλεί την ΕΠΣΚ  και όλα τα σωματεία του νομού της Γ` Εθνικής αλλά και των τοπικών κατηγοριών.  Φυσικά όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό του ΑΟΚ όλη τη χρονιά.

Μάλιστα, το παιχνίδι ΑΟΚ-ΑΟΞ άλλαξε ώρα προκειμένου να διευκολυνθεί και ο Νέστος που θα παίξει την Κυριακή στις 17.00 με την Τρίγλια στη Χρυσούπολη στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να βρεθεί και στα δυο γήπεδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ έχει ως εξής:

Καβαλιώτισσα, Καβαλιώτη!
Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα, η ομάδα με το όνομα της πόλης μας, γιορτάζει! Γιορτάζει μετά από πολλά χρόνια και θέλουμε όλη την πόλη στο γήπεδο να μοιραστούμε την χαρά μας! Στις 19:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ΠΑΕ Α.Ο.Ξάνθη και μετά το τέλος του θα γίνει ηαπονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα μας από την Ε.Π.Ο., θα βραβευτούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Στέλιος Σφακιανάκης, Θοδωρής Ζαγοράκης)&ο μεγάλος χορηγός μας ενώ θα προβληθεί και ένα αφιέρωμα για την ιστορία του συλλόγου μας. Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα θα επαναληφθεί η κλήρωση για το ToyotaAygo, μιας και δεν βρέθηκε ο νικητής!
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο, όλους τους φορείς, τους χορηγούς-αρωγούς μας, και τα αθλητικά  σωματεία του νομού μαςνα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να συμμετάσχουν σε μια ωραία εορταστική εκδήλωση για το καραβάκι μας που ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι και πλησιάζει σιγά σιγά εκεί που απαιτεί η ιστορία του!
One Team, one City, one Dream!
Σας περιμένουμε!
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΔ.ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ