Basket League: Στη δίνη ενός περίεργου κυκλώνα βρέθηκε την τελευταία αγωνιστική πρώην παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας είναι από τα ονόματα που έχουν γράψει ιστορία με τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Αποτέλεσε βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό για αρκετά χρόνια και τους τελευταίους μήνες προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο.

Στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Χολαργό βρέθηκε στη δίνη ενός περίεργου κυκλώνα, αν και ο αγώνας διεξήχθη μια ημέρα πριν τα υπόλοιπα παιχνίδια που προκάλεσαν τις γνωστές σοβαρές ανακατάξεις στη βαθμολογία, αφού έκανε εντύπωση ο τρόπος που αντιμετώπισαν την αναμέτρηση οι στοιχηματικές εταιρείες.

Αν και μέχρι το ημιχρονο οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, οι στοιχηματικές εταιρείες έδειχναν να ξέρουν ότι θα νικήσει ο Χολαργός τον Πανιώνιο με 20 πόντους διαφορά, όπερ και εγένετο (90-110). Ο Κουτσοκέρας κλήθηκε να αναπληρώσει τον πρώτο προπονητή Βασίλη Φραγκιά, ενώ δεν είχε και δυο βασικούς παίκτες στη διάθεσή του.

Ο ίδιος ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας δήλωσε:

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον κόουτς Βασίλη Φραγκιά για το ξαφνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από το σημερινό παιχνίδι με τον Χολαργό και τον ανάγκασε να φύγει από το γήπεδο. Είχαμε δυο ξένους παίκτες, τον Μπέρι και τον Χάρις που δήλωσαν ότι δεν θέλουν να παίξουν για προσωπικούς λόγους. Αυτά τα δυο προβλήματα μας προκάλεσαν ανισορροπία πριν από το τζάμπολ. Παρά όλα αυτά, όλοι οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι και αγωνίσθηκαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο, παράτησαν την προσπάθεια τους. Το σημαντικό γεγονός παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής του Πανιωνίου, πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η ομάδα έμεινε μακριά από το άγχος κάθε βαθμολογικής περιπέτειας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργασθήκαμε για δέκα μήνες στην ομάδα. Τους προπονητές, Κρίς Χουγκάζ, Βασίλη Φραγκιά και Νίκο Οικονόμου, όλους τους παίκτες που έπαιξαν στον Πανιώνιο και όλους τους συνεργάτες, εκτός γηπέδου για την βοήθεια τους, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος όλων που ήταν η παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Ακόμα και οι παίκτες που δεν ήταν στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τον ίδιο στόχο. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε όσο μπορούσε περισσότερο και στις δυο έδρες που παίξαμε. Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πετύχαμε νίκες που φάνταζαν ίσως και ανέφικτες, αλλά τα καταφέραμε κόντρα στα προγνωστικά που ήταν αρνητικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε η φετινή χρονιά και ο Πανιώνιος πέτυχε τον στόχο του. Εύχομαι την επόμενη χρονιά, με καλύτερο και πιο έγκαιρο προγραμματισμό, ο Πανιώνιος να στοχεύσει σε υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας».