Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Λάζαρος Χαριτωνίδης

Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν περίπου δύο μήνες η απόφαση του παλιού παίκτη των ακαδημιών της Ξάνθης, του Πανθρακικού, του ΟΦΗ και του Άρη Λάζαρου Χαριτωνίδη να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Βέβαια, ο Χαριτωνίδς δεν επέλεξε να κατέβει υποψήφιος στην Ξάνθη αλλά στον Δήμο Αχαρνών, όπου μένει πλέον μόνιμα με την σύζυγό του πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου και την κόρη τους.

Την επομένη της τελευταίας προθεσμίας για κατάθεση υποψηφιοτήτων. αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι με μήνυμά του στο facebook ο Χαριτωνίδης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του. Είναι προφανές ότι κάτι συνέβη και τον ανάγκασε να αποχωρήσει.

Ο ίδιος πάντως με την ανάρτησή του δεν θέλησε να δώσει περισσότερη τροφή για τους λόγους της απόσυρσής του, διευκρινίζει ωστόσο ότι το κάνει επειδή θέλει να μείνει πιστός στις δημοκρατικές του αξίες και τα πιστεύω του.

Ο ίδιος έγραψε (και συνόδευσε την ανάρτησή του με την ακόιυθη φωτο):

«Φίλες και φίλοι μου,μένοντας πιστός στις δημοκρατικές αξίες και τα πιστεύω μου,έλαβα την απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητά μου απο τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη. Aut viam inveniam aut faciam».