Εννέα μετάλλια για τον Πρόμαχο Ορεστιάδας στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας

Ακόμη μία συμμετοχή σε αγώνες στο εξωτερικό κατέγραψε το περασμένο Σάββατο 04 Μαΐου ο Πρόμαχος Ορεστιάδας καθώς συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo 4th Avgusta Open 2019 στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας .

Το Promachos Club Orestiada συμμετείχε με 11 αθλητές-τριες και κατέκτησαν συνολικά 9 Μετάλλια εκ των οποίων δύο χρυσά, τρία αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια.

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

1η ΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΒΑΙΛΕΖΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Κατηγορία Παίδων -61 κιλά

1η ΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΜΑΡΑΙΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κατηγορία Παμπαίδων -44 κιλά

2η ΘΕΣΗ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κατηγορία Παμπαίδων -40 κιλά

2η ΘΕΣΗ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΒΑΙΛΕΖΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κατηγορία Παμπαίδων -44 κιλά

2η ΘΕΣΗ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΩΓΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κατηγορία Παμπαίδων -33 κιλά

3η ΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κατηγορία Κορασίδων -41 κιλά

3η ΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κατηγορία Κορασίδων -41 κιλά

3η ΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κατηγορία Παμπαίδων -27 κιλά

Η αγωνιστική απόδοση από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες από την Ορεστιάδα μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι προσδοκίες που είχαν όμως στους μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές οι προπονητές τους ήταν περισσότερες, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, παρότι το επίπεδο των αγώνων στις περισσότερες κατηγορίες ήταν πολύ υψηλό.

«Το Δ.Σ. τα Μέλη και οι Προπονητές του PROMACHOS CLUB ORESTIADA ευχαριστούν τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή και συγχαίρουν όλους τους αθλητές-τριες για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες Α κατηγορίας στο εξωτερικό και απέδειξαν οτι έχουν ενα λαμπρό μέλλον μπροστά τους!!!», καταλήγει ανακοινωση του συλλόγου.