Απόστολος Χρήστου και Νόρα Δράκου οι κορυφαίοι στο διεθνές μίτινγκ «Φάρος Αλεξανδρούπολης Έλενα Σαΐρη»

Με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αλλά και από την γειτονική Τουρκία, οργανωτική επιτυχία αλλά και σημαντικές αγωνιστικές επιδόσεις, ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το τριήμερο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Φάρος Αλεξανδρούπολης Έλενα Σαΐρη».

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν οι σύλλογοι ΟΦΘΑ και ΝΟΑ με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ως κορυφαίοι αθλητές της διοργάνωσης αναδείχθηκαν στους άνδρες ο Απόστολος Χρήστου του Ολυμπιακού και στις γυναίκες η Νόρα Δράκου του Παναθηναϊκού, που έλαβαν από μια επιταγή 400 ευρώ – καθώς στην διοργάνωση υπήρχαν και χρηματικά έπαθλα από χορηγούς.

Από επιδόσεις ξεχωρισαν αυτές του Χρήστου Παπαδόπουλου του ΠΑΟΚ σε 50 μέτρα ελεύθερο και 100 πεταλούδα και του Χρήσου Μουζά του Άρη στα 200 και 400 μεικτή ατομική και τα 100 μέτρα πρόσθιο. Ο Χρήστου παρά τα χρυσά που πήρε, δε κατέρριψε κάποιο από τα περσινά του ρεκόρ.

Συνολικά καταρρίφθηκαν 12 ρεκόρ αγώνων σε αυτήν την διοργάνωση. Το μοναδικό που καταρρίφθηκε από Εβρίτη ήταν του Αργύρη Τυλιγαδά στα 200 μέτρα πεταλούδα με 2.06.59 την Κυριακή. Στις γυναίκες η Νορα Δράκου του Παναθηναϊκού κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια, τα τρία με ρεκόρ αγώνων.

Αναλυτικά τα ρεκόρ αγώνων στο μίτινγκ «Φάρος Αλεξανδρούπολης Έλενα Σαΐρη», το οποίο συμπλήρωσε αισίως πέντε διοργανώσεις. Τα 12 από τα ρεκόρ καταρρίφθηκαν στην φετινή:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες