Υποψήφιος στις εκλογές και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και ταμίας της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης

Με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα στα ονόματα που περιλαμβάνονται στην λίστα των υποψηφίων είναι και αυτό του Χρήστου Καραβασίλη.

Ο λόγος για τον επί πολλά χρόνια πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου, που πέρυσι αποχώρησε από τα διοικητικά της Ένωσης αλλά από ό,τι φαίνεται όχι και από τα κοινά.

Ο Καραβασίλης αναφέρεται 21ος στη λίστα των 53 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Πολη και Πολίτες” του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Η παρουσία του προκάλεσε έκπληξη καθώς δεν είχε ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα ή τουλάχιστον δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μας.

Ο Χρήστος Καραβασίλης υπενθυμίζεται ότι την περίοδο της διοίκησης Γκιρτζίκη είχε εκλεγεί και στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατέχοντας μάλιστα και την ιδιαίτερα νευραλγική θέση του ταμία στο προεδρείο της ΕΠΟ.

Πάντως και στις δύο φωτογραφίες που διέρρευσε ο συνδυασμός «Πόλη και πολίτες», έξω από το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, ο Χρήστος Καραβασίλης επέλεξε διακριτικά να μείνει στις πίσω θέσεις…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 42 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 33 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες