ΕΠΣ Θράκης: Άλμα τίτλου για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου μέσα στην έδρα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε μέσα στο Νέο Σιδηροχώρι με 2-1, ανέβασε στους 4 τους βαθμούς της διαφοράς και είναι πλέον πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Στο 17′ από λάθος του τερματοφύλακα Κορωνάκη ο Γιαννακιτσίδης από μπροστινή μπαλιά του Δραγανίδη έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ σε κενή εστία έκανε το 0-1, ενώ μόλις οκτώ λεπτά αργότερα, στο 25′, από σέντρα του Βιόπουλου ο Ρομπέρ με σουτ έκανε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρονου. Στο 67′ από σέντρα Σιδηρόπουλου ο Γάϊδας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να ισοφαρίσει.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν μακράν καλύτεροι και εκεί κρίθηκε το ματς. Πέρα από τα γκολ, στο 33′ ο Βιόπουλος έπιασε το σουτ και απέκρουσε σωτήρια ο Κορωνάκης ενώ στο 52′ είχε νέα επέμβαση σε σουτ του Ρομπέρ. Μετά το γκολ του Σιδηροχωρίου εξισορρόπησε το παιχνίδι και υπήρξαν ευκαιρίες ισοφάρισης με την κεφαλιά του Λεφή από φάουλ του Βάσκου στο 78′ και στο 90′ σε σουτ του Αθανασιάδη που κόντραρε σε αμυντικούς.

Διαιτητής ήταν ο Στέφανος Κουμπράκης με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Κιόση.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αντρέου (68′ Αθανασιάδης), Στοϊνοβιτς, Λεφής, Κελεσίδης, Κούτρας (85′ Αμοιρόπουλος), Κεφαλούκος, Κυπιρτόγλου, Κοσίης, Βάσκος, Παπακώνσταντίνου (46′ Γάιδας)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Δημητριάδης, Βιόπουλος, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή χακάν, Δραγανίδης, καλογρανάς (73′ Παπαγεωργίου), Ρομπέρ.