ΕΠΣ Έβρου: Ο αειθαλής Παναγιωτόπουλος πήρε το διπλό μέσα στο Σουφλί

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 39χρονο Γιώργο Παναγιωτόπουλο η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου κέρδισε μέσα στο Σουφλί, σ’ ένα από τα δύο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα ήρθε από τους φιλοξενούμενους της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου. Οι παίκτες των Κυλιτζίδη – Μπίτσιου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν η σέντρα που επιχείρησε ο Σουλακάκης από τα αριστερά ο Τογγουλίδης βγήκε και έδιωξε με γροθιές, αλλά η μπάλα σταμάτησε πάνω στον έμπειρο μεσοεπιθετικό Γιώργο Παναγιωτόπουλο που με πλασέ έκανε το 1-0 για την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Στο 28′ ήρθε η πρώτη αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους που με τον Γιαννόπουλο να κάνει σουτ και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μιχούδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε πάνω στον . Επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες του Αλέκου Μύρου από 20′ και μετά αλλά μάταια.

Με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στην επίθεση ο Έβρος Σουφλίου έψαχνε απεγνωσμένα την ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 39′ ο Γιαννόπουλος έπιασε ένα ωραίο πλασέ αλλά ο Κολγέκα πρόλαβε να διώξει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Τελευταία φάση για το 1ο ημίχρονο έγινε από τον Μπάμνιο όταν στην σέντρα που επιχείρησε στο 41′ έδιωξε ο Καρβουνίδης με τα ακροδάχτυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες έχασαν στο 60′ για την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου ο Σουλακάκης που αστόχησε σε τετ α τετ. Από πλευράς Σουφλίου στο 71′ πάλι με πρωταγωνιστή τον Γιαννόπουλο που επιχείρησε το σουτ αλλά ο Κολγέκα του είπε όχι για δεύτερη φορά. Στο 66′ ο Παναγιωτόπουλος σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι: α) η τριπλή αλλαγή που έκανε ο Μύρος προπονητής του Σουφλίου με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, β) το ψιλόβροχο στις αρχές του 2ου ημιχρόνου που κράτησε για ένα 20λεπτο. γ) Που από το 77′ και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το Σουφλί έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Γιαννόπουλου. δ) Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για την μη κατοχύρωση του τρίτου γκολ καθώς ο βοηθός Κωνσταντάκης και ο διαιτητής έκριναν ότι η μπάλα δεν πέρασε την οριζόντια γραμμή.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Σουβάρα που προσπάθησε να κρατήσει τον έλεγχο με τις κάρτες του όσο περισσότερο μπορούσε, έχοντας βοηθούς τους Κωνσταντάκη και Παλαιοπάνη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Αλέκος Μύρος): Τογγουλίδης, Θάνος, Μπάμνιος (c), Μπετζέκας, Απ. Ράλλης, Κουτσούλας, Τσομπανούδης (Τσιρίλο) (46′ Κουρούδης), Μιχούδης (46′ Τσιουμπαοούδης), Κρικελάς (46′ Παγωνίδης), Γιαννόπουλος, Λαζίδης (64′ Πρεπούδης).

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Κυλιτζίδης – Τόλης Μπίτσιος): Καρβουνίδης, Παπαδημητρίου (80′ Δημ. Πεχλιβανίδης), Αμπράσης, Σίσκος, Κολγέκα, Αγγ. Πατσιώρας, Κ. Πατσιώρας, Σουλακάκης, Θ. Πεχλιβανίδης (87′ Καρούδας), Παναγιωτόπουλος, Θ. Καβατζικιώτης (Ασά) (c).