Volley League: Αναβολή άνω του μηνός στον απολογισμό του ΤΑΑ Εθνικός και τον ορισμό νέας διοίκησης

Ο ορισμός νέου ΤΑΑ για το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν ένα από τα βασικότερα θέματα στην κρίσιμη γενική συνέλευση του συλλόγου, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Και δεν έγινε, αφού για να υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από κάποιον και να μπει στο τμήμα, πρέπει να ξέρει τι παραλαμβάνει. Και όπως έγινε γνωστό στο σώμα της ΓΣ, η απερχόμενη διοίκηση του ΤΑΑ δεν έχει ακόμα δώσει τον απολογισμό της ώστε να γίνει γνωστό επιτέλους και ποια είναι τα ακριβή χρέη και απέναντι σε ποιους.

Ο ορισμός νέου ΤΑΑ θα γίνει, όπως έγινε γνωστό στο σώμα μέσα από έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερο από έναν μήνα και για την ακρίβεια στις 19 Ιουνίου. Ωστόσο ήδη αρκετοί εκφράζουν απορίες με αυτήν την κίνηση, δεδομένου ότι με αυτήν την καθυστέρηση μοιραία θα υπάρξει καθυστέρηση και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει όπως έγινε αντιληπτό τις προηγούμενες σεζόν που επίσης οι ορισμοί άργησαν να γίνουν και μοιραία άργησαν και όλα τα υπόλοιπα.

Επισήμως η παράταση δόθηκε γιατί τυπικά η σεζόν στο επαγγελματικό βόλεϊ δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν ακόμα συμβόλαια που εξακολουθούν να τρέχουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρξει απολογισμός. Ωστόσο αυτό ήταν κάτι γνωστό και για αυτό υπάρχουν και κάποιοι καχύποπτοι που δεν πείθονται, δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης επισπεύθηκαν κατά ένα μήνα (προ τριετίας οι εκλογές είχαν γίνει Ιούνιο) πρωτίστως για χάρη του ΤΑΑ, ώστε να αναλάβει από τώρα νέα διοίκηση και να έχει χρόνο να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

Τελικά, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου του Εθνικού για τα οποία έγινε έλεγχος και απολογισμός, για το ΤΑΑ υπάρχει ακόμα η σχετική εκκρεμότητα και όλα δείχνουν ότι δεν θα αναδειχθεί η διοίκηση που θα διαδεχθεί τον νυν πρόεδρο Αντώνη Χατζησταύρου και τους συνεργάτες του – και η οποία σε πρώτη φάση θα πρέπει να μιλήσει με τον Σάκη Μουστακίδη για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ή αν θα αποχωρήσει, δεδομένου ότι και ο ίδιος (που πρά το πρόσφατο βαρύ πένθος του αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκε στην ΓΣ) έχει δηλώσει ιδιαίτερα κουρασμένος.