Τα αποτελέσματα των εκλογών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Πρωτιά Μεσινέζη, μεγάλη συμμετοχή και ανανέωση στο νέο Δ.Σ.

Για δευτερη θητεία επανεξελέξη ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης στις εκλογές που είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στο Επιμελητήριο Έβρου.

Ο Μεσινέζης έλαβε 37 ψήφους και με δική του πρωτοβουλία εντός της εβδομάδας το νέο 9μελές πλέον ΔΣ θα συνέλθει σε σώμα προκειμένου να ορίσει αρμοδιότητες, με το πιθανότερο να είναι προφανώς ότι ο Μεσινέζης θα παραμείνει πρόεδρος για μια ακόμα θητεία.

Δεύτερος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιώργος Πασιάς, τρίτη η Βίκυ Κοϊνάκη και ακολούθησαν οι Ρήνος Κεμανετζής και Κώστας Λιάσκος, όλοι τους με διψήφιο αριθμό σταυρών. Από εκεί και πέρα εκλέγονται οι Ηλίας Δόβρης, Όλγα Βρετοπούλου, Όλγα Γεωργιάδη και Χρύσα Χορινού ενώ πρώτος αναπληρωματικός θα είναι ο προερχόμενος από το ποδοσφαιρικό τμήμα Γιώργος Δαλαμπίρας.

Η Γενική Συνέλευση σε αντίθεση με την αίσθηση που υπήρχε κύλισε σε ήρεμο κλίμα και με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Συνολικά τελικά 17 άτομα ήταν υποψήφια για το ΔΣ και 4 για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών και η σταυροδοσία των εκλεγέντων:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Αυγερινός Μεσινέζης 37

Γιώργος Πασιάς 30

Βίκυ Κοϊνάκη 20

Ρήνος Κεμανετζής 14

Κώστας Λιάσκος 11

Ηλίας Δόβρης 8

Όλγα Βρετοπούλου 8

Όλγα Γεωργιάδη 7

Χρύσα Χορινού 7

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Χρύσα Λουπασάκη 20

Νίκος Νικολαΐδης 20

Κυριάκος Γουδας 14