Στον πολιτικό στίβο και ο ιστορικός αρχηγός του Ιάσμου Γκιρετλί Ναζήμ

Λίγο πριν την οριστική κατάθεση των υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο, έγινε γνωστό ότι στις εκλογές θα διεκδικήσει σταυρο και ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και γενικός αρχηγός της πρωτοπόρου της ΕΠΣ Θράκης Γκιρετλή Ναζήμ.

Ο 33χρονος Γκιρετλή που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με το Κοπτερό, επέστρεψε φέτος στον Ίασμο, του οποίου αποτελεί έναν από τους ιστορικούς αρχηγούς, πριν κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του για να ασχοληθεί απερίσπαστος με την εργασία του ως φυσικοθεραπευτής.

Πέρα όμως από αυτό και τις υποχρεώσεις του ως μέλος μιας τετραμελούς οικογένειας, η οποία διευρύνθηκε στα τέλη του 2019 με την έλευση του Νουρετιν ο οποίος έχει ένα μεγαλύτερο κατά πέντε χρόνια αδερφάκι, τον Χασάν, σκοπεύει να προσθέσει και πολιτικές σκοτούρες εφόσον εκλεγεί.

Γεννημένος στην Αθήνα, αλλά μεγαλωμένος στον Ίασμο, όπου και πέρασε όλα τα σχολικά του χρόνια ο Γκιρετλή Ναζήμ είχε από μικρός πάθος με το ποδόσφαιρο, και γιαυτό ξεκίνησε να παίζει από το μακρινό 1999 ερασιτεχνικά στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ ακολούθως πέρασε από ένα χρόνο στην ομάδα των Αρριανών φτάνοντας μέχρι το Τυμπάκι στην Κρήτη, όταν έκανε εκεί την στρατιωτική θητεία του.

Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στον Ίασμο με τον οποίο κατέκτησε πρωταθλήματα, ενώ ακολούθησε ο Αετός Μίσχου, η Βιστωνίδα Κοπτερού με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα, ο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου τα τελευταία τρια χρόνια, τον πρώτο σαν παίκτης προπονητής κατακτώντας την άνοδο στην Α’ Κατηγορία με ενα διαλειμμα και πάλι στο Κοπτερό οπου κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα.

«Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης καλωσορίζει στην παράταξη τον Γκιρετλή Ναζήμ που θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ροδόπης!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για την πολιτική κάθοδο του Γκιρετλή Ναζήμ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται