Γ’ Εθνική: Η ώρα των πρώτων αγώνων μπαράζ για Νέστο και λοιπούς με στόχο την άνοδο στη Football League

Διεξάγονται το απόγευμα της Κυριακής οι πρώτοι αγώνες μπαράζ ανάμεσα στους δετεραθλητές των ομίλων της Γ’ Εθνικής με έπαθλο την άνοδο στην Football League.

Παρά τις απειλές της διοίκησης λόγω της αναδιάρθρωσης, ο Νέστος Χρυσούπολης του ξανθιώτη προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των πολλών θρακιωτών παικτών θα αγωνιστει κανονικά στην Χαλκιδική με αντίπαλο τον Π.Ο. Τρίγλιας.

Για αυτόν τον αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων Κώστας Γεωργιάδης δεν υπολογίζει τον Ντούνγκα. «Το απολαμβάνουμε. Δεν έχουμε άγχος. Θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ότι μας αναλογεί.

Ηδη, έχουμε πετύχει σπουδαίο εγχείρημα», υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας από τη Χαλκιδική για τους αγώνες μπαράζ. Αλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι πρόκειται για νεοφώτιστη ομάδα, η οποία διεκδικεί την άνοδο στη Football League.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδηςαπό την πλευρά του δεν υπολογίζει τους Παύλο Καθάριο, Φίλιππο Τσαμπέγια και Γκουντού για τη μεγάλη μάχη των μπαράζ κόντρα στον Π.Ο. Τρίγλιας. «Για μας είναι πρόκληση», υπογραμμίζουν στην ομάδα της Χρυσούπολης.

Υποστηρίζουν ότι έχουν μέταλλο ως ομάδα και έχουν ξεπεράσει την απώλεια της απευθείας ανόδου.

Ο Νέστος αναμένεται να έχει περίπου 200 φιλάθλους στο πλευρό του. Χθες η αποστολή αναχώρησε για τη Χαλκιδική και διανυκτέρευσε στα Μουδανιά.

Ο αγώνας ξεκινά στις 5.00 το απόγευμα και ο επαναληπτικός στην Χρυσούπολη θα γίνει σε μια εβδομάδα. Είναι το ένα από τα τρία συνολικά παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα.

Στις 5.00 το απόγευμα διεξάγεται και το ματς Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός, ενώ μιάμισι ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:30 θα ξεκινήσει το Αιολικός – Ιωνικός. Το τέταρτο ματς ανάμεσα σε Διαγόρα Ρόδου και Καλαμάτα θα διεξαχθεί την Τετάρτη/