Αποχαιρέτησε μέσω social media και ο Έρικ Γέντρισεκ την Ξάνθη και τον κόσμο της (+photo)

Ο Ερικ Γέντρισεκ για δύο σεζόν ήταν η βασική αιχμή του δόρατος στην επίθεση της Ξάνθης. Ο Πολωνός στην ομάδα της Θράκης αναγεννήθηκε αλλά βρήκε και την οικογενειακή γαλήνη που ήθελε.

Ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του άφηνε να εννοηθεί ότι του αρέσει πολύ η πόλη της Ξάνθης και ο κόσμος της, καθώς είναι ιδανική για το μεγάλωμα της οικογένειάς του, στο οποίο δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ξάνθη η οικογένεια αυτή μεγάλωσε μάλιστα. Ωστόσο όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και όλα δείχνουν ότι το ματς με τον Άρη θα είναι το τελευταίο του με την Ξάνθη.

Ο ίδιος στις επίσημες δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στην ομάδα. Μετά το τέλος του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου σκόραρε μάλιστα έπειτα από καιρό, απέφυγε να πει ένα αντίο στον κόσμο, όπως έκανε ο Ζίβκοβιτς.

Ωστόσο με την ανάρτησή του το απόγευμα του Σαββάτου στο instagram, παραμονή του τελευταίου αδιάφορου ματς με τον Άρη, προανήγγειλε το τέλος, χωρίς να είναι γνωστό αν πρόκειται για απόφαση που έλαβε ο ίδιος ή του κοινοποιήθηκε από την ομάδα.

Γεγονός είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και χρειάζεται να το επιθυμούν και οι δύο πλευρές για να μπορέσει να ανανεωθεί. Και όπως έγραψε και ο ίδιος, «τα πάντα έχουν ένα τέλος», ενώ αίσθηση προκαλεί το μαύρο φόντο που επέλεξε στην ανάρτησή του (εφόσον αυτή πράγματι έχει σχέση με την Ξάνθη και δεν είναι κάτι άλλο).

Η ανάρτηση του Ερικ Γεντρισεκ είναι η ακόλουθη: