Ξεσπιτώνεται λόγω… Τσίπρα η Ασπίδα ανατρέποντας τα δεδομένα (και) για το Λεύκιππος – ΓΑΣ Κομοτηνή

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Λεύκιππος Ξάνθης με την οποία ενημερώνει ότι άλλαξε η ώρα έναρξης της κυριακάτικης αναμέτρησής του με τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας πρωταθλήματος της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Λεύκιππο Caffeine και τον ΓΑΣ Κομοτηνής θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/5/2019 (Αμοιρίδειο) και ώρα 16.00 αντί για τις 18.00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ποιος ο λόγος της αλλαγής; Ότι στις 18:00 θα διεξαχθεί στο Αμοιρίδειο ένας άλλος αγώνας. Ποιος; Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και την ακαδημία Δέκα. Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί στο Χριστίνα Χριστοδούλου του Ευμοίρου αλλά άλλαξε έδρα.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή το παλατάκι του Ευμοίρου, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, θα αποτελέσει τον τόπο διεξαγωγής της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας.

Ωστόσο, προφανώς για λόγους ασφαλείας, έχει ζητηθεί το γυμναστήριο να είναι διαθέσιμο από την προηγούμενη ημέρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Ασπίδα οφείλει να ξεσπιτωθεί από το σπίτι της.

Θα αναγκαστεί λοιπόν να υποδεχθεί την Δέκα στο Αμοιρίδειο, αφού αυτό αποφάσισε η ΕΟΚ που την ίδια στιγμή κοινοποιησε την απόφασή της να στείλει το Λεύκιππος – ΓΑΣ Κομοτηνή δυο ώρες νωρίτερα.