Ενεργοποιήθηκε νέα «βόμβα» (και) με Μπαχαρίδη λίγο πριν την εκπνοή της κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές

Καθώς εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση των συνδυασμών, οι συνδυασμοί παρουσιάζουν τα τελευταία τους χαρτιά και αυτά έχουν να κάνουν σε πολλές περιπτώσεις και με τον χώρο του αθλητισμού.

Το τελευταίο μεγάλο όνομα είναι ο Νίκο Μπαχαρίδης, η σημαία του Πανθρακικού και νυν προπονητής του πρωτοπόρου της ΕΠΣ Θράκης Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έζησε ως παίκτης όλη την πορεία του Πανθρακικού από τα τοπικά ως την Super League ενώ ευτύχισε να καθίσει και στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος της προπονητής, έστω και για έναν μόνο αγώνα.

Αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του ποδοσφαίρου της Ροδόπης και κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με τον συνδυασμό “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη.

«Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης καλωσορίζει στην παράταξη τον Νικόλαο Μπαχαρίδη που θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ροδόπης!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που συνοδεύεται από την φωτογραφία του Νίκου Μπαχαρίδη.