Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ανακοινώθηκε την Πέμπτη ότι ο Αλέξανδρος Πουλουκτσής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

«Ένας νέος άνθρωπος θα προσφέρει τον δυναμισμό και την ενέργεια του στον αυτοδιοικητικό στίβο. Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, του Αθλητισμού γενικότερα  αλλά και  του Εθελοντισμού θα ενδυναμώσει με την αγωνιστικότητα που τον διακρίνει, τον κοινό μας αγώνα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Πουλουκτσής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον την ακαδημία του Εθνικού Αλεξανδρούπολη και συνέχισε στην ομάδα του Ποντιακού πριν πάρει μεταγραφή στην Skoda Ξάνθη, όπου έμεινε για 4 χρόνια συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Μάλιστα ήταν μέλος της ομάδας που το 2014 κατέκτησε στο Αγρίνιο τον τίτλο.

Στη συνέχεια πήγε στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε στην ομάδα του Αχυρώνα Λιοπετρίου μετρώντας 24 συμμετοχές. Το 2017 επέστρεψε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πέρυσι αναδείχθηκε με την ομάδα πρωταθλητής στην ΕΠΣ Έβρου, ανεβάζοντας την ομάδα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία όπου αγωνίστηκε φέτος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 27 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 39 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες