Κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Πάνος Τσολάκης (+photos)

Λιγότερο από έναν μήνα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η παράταξη “Σύμπραξη Προοπτικής” για τον Δήμο Κομοτηνής με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής Αντώνη Γραβάνη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα και του Πάνου Τσολάκη.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Πανθρακικού, αλλά και της ΠΑΕ Θράκης της Αλεξανδρούπολης καθώς φυσικά και του ΠΑΟΚ Κοσμίου, από όπου άλλωστε κατάγεται, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και ως παράγοντας στην διοίκηση της ομάδας αλλά από πέρυσι έχει εκλεγεί και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Θράκης.

Γεννήθηκε στο Κόσμιο Ροδόπης το 1975, είναι πατέρας δύο κοριτσιών και εργάζεται στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής ως εξωτερικός φρουρός από το 2000. Για δεκαπέντε χρόνια παραμένει εκλεγμένο μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Κομοτηνής και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών.

Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του, για τριάντα χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής πολλών ομάδων του νομού Ροδόπης, όπως ο Πανθρακικός, η ΠΑΕ Θράκης της Αλεξανδρούπολης, η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ο Ορφέας Στρύμης και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώ «η σχέση του με τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας είναι τρόπος της ζωής του και της καθημερινότητάς του».

Ζητάει την στήριξή μας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο στα αθλητικά πεπραγμένα του Δήμου μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο