Super League: Φιέστα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 15000 κόσμο με την Ξάνθη


Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου του Άρη για το κυριακάτικο (5/5, 19:00) παιχνίδι με τη Ξάνθη, το τελευταίο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Μετά από απουσία 8 χρόνων στα ευρωπαϊκά κύπελλα της ερχόμενης περιόδου θα συμμετέχει ο Άρης στην επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία μετά από 4 χρόνια απουσίας.

Στην «κιτρινόμαυρη οικογένεια» κανείς δεν πανηγυρίζει με την 5η θέση στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, αλλά την Κυριακή ο κόσμος ετοιμάζεται να κατακλύσει τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» προκειμένου να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση από την πλευρά του κόσμου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ περισσότεροι από 15.000 αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν το απόγευμα της 5ης Μαϊου. Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν ότι ο φετινός Άρης είναι τρίτος συνολικά σε εισιτήρια, έχοντας μπροστά του τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.