Μεικτές Ομάδες: Με γκολ Πιστικού, «βράχο» Γούλα και πλάνο Κουτρουλού οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης ξανά στον τελικό!!!

Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Παίδων προκρίθηκε για δευτερη συνεχόμενη χρονιά η ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς νίκησε στον ημιτελικό που έγινε το πρωί της Πρωτομαγιάς με 1-0 την ΕΠΣ Αχαϊας.

Χρυσός σκορερ ο Βασίλης Πιστικός, αρχηγός της ομάδας και μέλος και της περσινής φουρνιάς που κατέκτησε το τρόπαιο. Για να έρθει όμως η νίκη χρειάστηκε να κάνει μεγάλη εμφάνιση και ο τερματοφύλακας Βασίλης Γούλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που οι Πατρινοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφταναν με σχετική ευκολία στο τέρμα της Ξάνθης.

Οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο του και αυτό ήταν για ακόμα μια φορά το μυστικό της νίκης. Αν και έδωσαν χώρο στους αντιπάλους, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία, υπερασπίστηκαν με πάθος το μηδέν παθητικό και έτσι ήρθε το τέρμα της νίκης χάρη στην έμπειρο για την ηλικία του αρχηγό, μόλις επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Πλέον η ΕΠΣ Ξάνθης θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Μακεδονίας.

EΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γούλας, Βαρσάμης, Τσολάρι, Σιέχ, Καδή, Μαντζαρίδης (55′ Γουναρίδης), Μπογιατζόπουλος (69′ Νικολόπουλος), Χαλκίδης, Πιστικός, Χατζημεμίς, Ντελή Χασάν (58′ Τυριάκης)

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Σουγλέρης, Ανδριακόπουλος, Πετρόπουλος, Τσαούσης, Κάσσας, Λένης (50′ Πέτρου, 60′ Καμπέρης), Παπαηλιού, Ορτέντζιο, Στρέκλας, Πετράτος (65′ Κατσαϊτης), Κωνσταντόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ