Η νέα σχέση του Πέτρου Μάνταλου είναι κορυφαία fashion blogger και… σκέτο «φαρμάκι»

Εδώ και λίγους μήνες ο άσος της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος ζει έναν νέο έρωτα και τον έχει βρει στο πρόσωπο της όμορφης Γωγώς Φαρμάκη, με την οποία φέρεται να ζουν τον απόλυτο έρωτα χωρίς ωστόσο να το «φωνάζουν».

Η αγαπημένη fashion blogger και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Kisterss γοητεύτηκε από τον αρχηγό της ΑΕΚ και οι δυο τους σύμφωνα με όσα μεταδίδει το govastileto αλλά πιο πριν και η Real Life είναι ερωτευμένοι και περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί. 

Αν σας λέει κάτι το όνομα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Γωγώ Φαρμάκη (δεξιά) είναι η μικρότερη αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, του διάσημου μοντέλου

Όπως αποκαλύπτει η RealLife και η Κορύνα Μανταγάρη, η γνωριμία της Γωγώς Φαρμάκη με τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ προέκυψε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Γνωρίστηκαν σε φιλική παρέα και η αρχική συμπάθεια άρχισε να πυροδοτεί μια σειρά από νέες εξόδους. Σύντομα αναπτύχθηκε μια φιλική σχέση, η οποία λίγο αργότερα ευδοκίμησε ερωτικά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Φαρμάκη και Μάνταλος επιλέγουν να περνούν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους μαζί, είτε σε φιλικά σπίτια, είτε σε ρομαντικές αποδράσεις εκτός Αθήνας.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, όλο και πληθαίνουν οι επισκέψεις της Γωγώς Φαρμάκη στις κερκίδες των γηπέδων στους αγώνες της ΑΕΚ προκειμένου να στηρίζει τον καλό της και δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι, για να κάνει αυτό το βήμα η Γωγώ, σημαίνει πως είναι αρκετά σίγουρη γι’ αυτή τη σχέση. Ειδικά από την στιγμή που δημοσιοποίησε και κοινή τους φωτογραφία με καρδούλες στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με τους χιλιάδες followers…