ΕΠΣ Θράκης: Μάχη ανόδου για 4 στην Α’ κατηγορία! Το πρόγραμμα Θρυλορίου, Μίσχου, ΠΑΟΚ και Πολυάνθου μέχρι το φινάλε

Συναρπαστική όπως και στην Α’ κατηγορία αναμένεται η μάχη του τίτλου αλλα και της ανόδου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για τα 2 εισιτήρια της ανόδου, παντως με την νεοσύστατη Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο αφού στον α’ γύρο στα πλει οφ ανόδου κάνοντας το 5/5 φαίνεται πώς δεν θα έχει αντίπαλο, αφού κέρδισε άνετα τους ανταγωνιστές Αετό Μίσχου, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Πολύανθο.

Σημαντικές είναι οι δυο πρώτες αγωνιστικές για τον β’ γυρο για τους 4 μονομάχους που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και ιδιως για τον Μισχο που θα αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ και Πολύανθο. Εαν δεν εχει απώλειες σε αυτά τα δυο παιχνιδια δλυσκολα θα χασει την άνοδο.

Αρκετες πιθανότητες έχει και ο ΠΑΟΚ παρά το -4 που έχει από τον Μίσχο, ιδίως αν επικρατήσει την Κυριακή όπως και στην πρεμιέρα των πλει οφ και μειώσει την διαφορά στον πόντο, όπως και ο Πολύανθος που όμως θέλει το 2/2 με Θρυλόριο και Μλισχο για να παραμέινει ζωντανός στην μάχη της ανόδου.

Η μαχη της ανόδου για τους 4 μονομάχους 5 στροφες πριν το φινάλε:
Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου (27 βαθμοί): Πολύανθος (εντός), Ηρακλής Σαπ.(εντός), ΠΑΟΚ (εντός), Μίσχος (εκτός), Αγιοχώρι (εντός)

Αετός Μίσχου (26 βαθμοί): ΠΑΟΚ (εκτός), Πολύανθος (εντός), Αγιοχώρι (εκτός), Θρυλόριο (εντός), Ηρακλής Σαπ. (εκτός)
————————————————————————
ΠΑΟΚ Κομοτηνής (22 βαθμοί): Μίσχος (εντός), Αγιοχώρι (εκτός), Θρυλόριο (εκτός), Ηρακλής Σαπ. (εντός), Πολύανθος (εκτός)

Κομψάτος Πολυάνθου (20 βαθμοί): Θρυλόριο (εντός), Μίσχος (εκτός), Ηρακλής Σαπ. (εκτός), Αγιοχώρι (εντός), ΠΑΟΚ (εντος) 22 Μαιου