Τσάμπιονς Λιγκ: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Τότεναμ και Άγιαξ

Διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα στο Λονδίνο ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Τότεταμ και τον Άγιαξ.

Όπως πριν από κάθε αγωνιστική δράση της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών με βάση τα πονταρίσματά τους στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και κορυφώνεται πλέον με τα πέντε τελευταία παιχνίδια, τους ημιτελικούς και τον τελικό.

Με βάση λοιπόν τις προβλέψεις των Θρακιωτών, φίλων και αναγνωστών του ThrakiSportS, φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση είναι η Τότεναμ. Πάνω από ένας στους δύο και συγκεκριμένα το 57% ποντάρει σε νίκη της Τότεταμ. Το 22% εκτιμά ότι θα νικήσει ο Άγιαξ και το υπόλοιπο 21% ότι οι δυο ομάδες θα αναδειχθούν ισόπαλες.

Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 2-1 υπέρ της Τότεναμ και δεύτερο δημοφιλέστερο το 2-1 υπέρ του Άγιαξ ενώ ακολουθούν το 1-1, το 2-0 και το 1-0. Μέχρι την έναρξη του αγώνα μπορείτε να ποντάρετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη. Μετά τη λήξη του θα παρουσιαστεί στο ThrakiSportS η διαμορφωθείσα βαθμολογία στο ThrakiSportS Predictor και αύριο από το πρωί θα είναι διαθέσιμες οι προβλέψεις και εκτιμήσεις των Θρακιωτών και για τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ