Έκαναν με αυτόν τον τρόπο πρωτομαγιάτικο… ρεζερβέ στο πάρκο αναψυχής του Πλανατότοπου Μαΐστρου!!!

Πρωτομαγιά είναι πάντα μια πολύ καλή ευκαιρία για εξόρμηση στην εξοχή, πικ νικ και γενικά βόλτες εκτός σπιτιού.

Η ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης δε, προσφέρεται για τέτοιου είδους εξορμήσεις αφού περιφερειακά της πόλης υπάρχουν πολλοί οργανωμένοι «χώροι αναψυχής», όπως στο Μαΐστρο, στον Άβαντα, στα Λουτρά και αλλού.

Ο λόγος για τους χώρους όπου υπάρχουν τα γνωστά ξύλινα τραπέζια με πάγκους και βασικές υποδομές για ασφαλές μπάρμπεκιού και οι οποίοι συγκεντρώνουν κάθε χρόνο τον βασικό όγκο των εκδρομέων.

Μόνο που και οι χώροι, αλλά και οι υποδομές είναι περιορισμένες γι’ αυτό κάποιοι θεώρησαν σωστό να κάνουν τις «κρατήσεις» τους από σήμερα… με έναν τρόπο μάλλον ανορθόδοξο, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για δημόσιες υποδομές που ανήκουν σε όλους και σε κανέναν ταυτόχρονα.

Από κόκκινη κορδέλα, μέχρι αλυσίδες και λουκέτα έχουν επιστρατεύσει ορισμένοι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Facebook και έχουν ήδη προκαλέσει την κατακραυγή των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το θράσος ορισμένων βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ελεύθερα παγκάκια στον χώρο αναψυχής του Μαΐστρου ή οπουδήποτε αλλού. Απλά, δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που πλασάρουν εαυτούς ως «εξυπνότερους» των άλλων…

Το μείζον ζητούμενο βέβαια είναι όλοι οι επισκέπτες -είτε έχουν κάνει «κράτηση», είτε όχι να αφήσουν τους χώρους που θα επισκεφτούν καθαρούς και χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την ισορροπία και την ασφάλεια του περιβάλλοντος.

Πηγή: https://reportal.gr/