ΕΠΣ Έβρου: Αγωνία μέχρι το τέλος για 4! Το πρόγραμμα των Ορέστη, Ιπποκράτη, Σουφλίου και Άνθειας μέχρι το φινάλε

Τρεις αγωνιστικές μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και πλέον λίγο πριν το φιναλε τέσσερις ομάδες άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο διεκδικούν την άνοδο στην τέταρτη κατηγορία ή Γ’ Εθνική και τον τίτλο της ΕΠΣ Έβρου.

Η τέταρτη Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έχει θεωρητικά πιθανότητες αν κάνει το 3/3, αφού βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο Ορέστη Ορεστιάδας, ενω ο δεύτερος Ιπποκράτης έχει να δώσει δυο αγώνες σε σχέση με τον Έβρο Σουφλίου.

Ο Ορέστης θεωρητικά εύκολα έχει δυσκολότερο πρόγραμμα γιατί εχει να αγωνιστεί με τους Ιπποκράτη, Διδυμότειχο και Σουφλί. Θέλει να μην χάσει από Ιπποκράτη και Σουφλί και θα είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Διαφορετικά όλα θα είναι ρευστά μέχρι το 93′ της 22ης αγωνιστικής.

Ο Ιπποκράτης έχει έναν τελικό με τον Ορέστη όπου θέλει μόνο νίκη ώστε να περάσει μόνος στην κορυφή. Διαφορετικά θα αποχαιρετήσει τον τίτλο αφού έχει να αγωνιστεί μόνο με τις Καστανιές.

Αντίθετα ο Έβρος Σουφλίου έχει βγαλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, θέλει να κανει το 2/2 με Ανθεια και Φέρες στο Σουφλί πριν πάει στο ντερμπι της Ορεστιάδας με τον Ορέστη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του με Ιπποκράτη και ΑΕΔ ώστε με νίκη να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το πιθανότερο είναι όλα να κριθούνστην τελευταία αγωνιστική εκεί όπου ο Ορέστης υποδέχεται στην Ορεστιάδα τον Εβρο Σουφλίου, με τους Ορεστιάδίτες να έχουν επικρατήσει μέσα στο Σουφλί.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των διεκδικητών του τίτλου ως το τέλος του πρωταθλήματος.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (38 βαθμοί): Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (36 βαθμοί): Ορέστης (εκτός), Καστανιές (εντός), ΡΕΠΟ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (35 βαθμοί): Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (εντός), Θράκη Φερών (εντός), Ορέστης Ορεστιάδας (εκτός).

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (32 βαθμοί): Εβρος Σουφλίου (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ορφέας Σοφικού (εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ