Απάντηση «Φίλων Ποδοσφαίρου Εθνικού» στον πρόεδρο του ΜΓΣ Αυγερινό Μεσινέζη

Μέσα από την σελίδα «Φίλοι Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης» απάντησαν οι διαχειριστές της στον πρόεδρο του ΜΓΣ Αυγερινό Μεσινέζη, αναφορικά με όσα δήλωσε ο τελευταίος στο ThrakiSportS.

Αν και στην απάντηση διατηρούν την ανωνυμία τους, για την οποία κατηγορήθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι στην Γενική Συνέλευση θα είναι παρόντες και θα μιλήσουν επώνυμα αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν.

Η απάντηση των «Φίλων Ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης» έχει ως εξής:

Πρίν από 3 χρόνια εκλέχθηκες στο 15μελές του συλλόγου.Λόγω αδυναμίας άλλων μελών το σώμα σε όρισε πρόεδρο του ΜΓΣ Εθνικός.
Σε στηρίξαμε παρότι το έργο σου ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο,έκανες τα σωστά σου και τα λάθη σου,άλλωστε ποιός δεν κάνει λάθη…Στην πορεία είδαμε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν πάνε καλά κάποια πράγματα κατά την ταπεινή μας γνώμη και δεν διστάσαμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας.Μας είπες ότι όλα βαίνουν καλώς…Σήμερα μας είπες άνανδρους και ποντίκια…Την Κυριακή ελπίζουμε να πάρουμε απαντήσεις για όσα ερωτήματα τεθούν…αφού θα είμαστε παρρόν και δεν θα κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία της σελίδας των φιλάθλων… 
Αλήθεια από πότε η μετατροπή του τμήματος σε ανεξάρτητο (τύπου ΤΑΠ) είναι διάσπαση..?