Super League: Το άγνωστο στενό πρέσινγκ του Bρύζα στον Φορτούνη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στα “Νέα” (του ομίλου Μαρινάκη) και αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει ακόμα και με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο πριν πάει στον Ολυμπιακό, ενώ δέχτηκε στενό… πρέσινγκ από τον Ζήση Βρύζα.

Συγκεκριμένα, μετά την παρουσία του στην Καϊζερσλάουτερν όπου αναφέρει ο Φορτούνης ότι ωρίμασε και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος, ο παίκτης αποκαλύπτει:

Είχα προτάσεις από όλους εκείνες τις ημέρες. Θυμάμαι ότι ο Ζήσης Βρύζας του ΠΑΟΚ μου τηλεφωνούσε καθημερινά. Μου έδιναν το “10” στην πλάτη. Μιλούσα και με τον Γιάννη Αναστασίου που ήταν τότε προπονητής του Παναθηναϊκού, είχα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Εγώ όμως ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Στο σπίτι μου. Και ας ήξερα ότι εκεί υπάρχει μία πολύ πιο ισχυρή ομάδα, που μόλις είχε πάρει το πρωτάθλημα και είχε φτάσει ως τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Καταλάβαινα πως θα έπρεπε να ανταγωνιστώ σπουδαίους παίκτες. Ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ήθελα όμως να παίξω στον Ολυμπιακό. Το ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Ένιωθα πάντα πως μία μέρα θα γυρίσω. Ή απλά το ήθελα τόσο από τότε που μάζεψα τα πράγμα μου και έφυγα από τον Ρέντη. Με πείραξε πολύ που έφυγα έτσι. Όταν ο μάνατζέρ μου λοιπόν, μου είπε πως τηλεφώνησε ο κύριος Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό, τελείωσαν όλα. Ή κατά έναν τρόπο μάλλον άρχισαν όλα.